1 Stad, 19 Boeken

Ah, zomer – wat is het leven toch vurrukkulluk! Tijd om te lezen, aan zee met de ellebogen in het zand of op een rustig leesplekje in de hoofdstad. Tijd om te reizen, naar de vuurtoren van een superbe kuststad of over de bergen langs ongebaande paden. Tijd om te dromen, van vissen met voeten of haaien met koorts, van vallende vliegen of vliegende vallen, van het achtste leven van je kat Mikel of van opmerkelijke schepsels in een maanstorm.

Tijd zat, het lijkt of je wel een heel leven hebt. Je blikt terug, over je schouder of in een spiegel – ook naar de minder mooie momenten. Je blikt vooruit, naar je volgende boek – aan inspiratie geen gebrek met deze leeslijst van de Brusselse bibliotheken.
1 Stad, 19 Boeken – de onwetenden hebben ongelijk!

Van half juni tot half september zetten alle Brusselse bibliotheken 19 uitgelezen boeken in de kijker.
Kom langs en ontdek ze op onze speciale boekenstand of neem een kijkje op de website

Op zoek naar een zomers leesplekje?
De 19 Nederlandstalige bibliotheken van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest tipten hun favoriete zomerse rustplekjes in het kader van een groter project onder de titel '1 stad, 19 boeken'.
Ontdek ze hier.

Illustratie: Levi Jacobs © Muntpunt