Van 15/10/2018 tot 1/12/2018: bibliotheek op afspraak - uitzonderlijke sluitingsperiode verbouwingswerken GC De Zeyp

Door de verbouwingswerken aan het GC De Zeyp, zal de bibliotheek gesloten zijn van maandag 15 oktober tot en met zaterdag 1 december 2018.

Tot zaterdag 13 oktober kan je zelf nog een voorraad boeken komen uitkiezen, daarna kan je gebruik maken van onze “bibliotheek op afspraak”, want we verhuizen onze balie tijdelijk naar het secretariaat van het GC De Zeyp.

Bibliotheek op afspraak.

• Hoe werkt het?
    Kijk in de catalogus om te ontdekken welke boeken aanwezig zijn in de bibliotheek: http://zoeken.ganshoren.bibliotheek.be
    Bel ons (02/422.00.02) of stuur een e-mail naar bibliotheek@ganshoren.irisnet.be om de titels van de boeken door te geven die je graag wil lenen, en wanneer je de boeken zal afhalen.
    Je krijgt van ons een bevestiging.

• Wanneer kan je de boeken afhalen?
    Van maandag tot vrijdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur (steeds op afspraak!).
    Op zaterdag is de tijdelijke balie gesloten.
  • Waar kan je de boeken afhalen?
    Bij de bibliotheekmedewerkers op het secretariaat van het GC De Zeyp, op de 1ste verdieping
    (ingang: Van Overbekelaan 164 – eerste trap rechts in de glazen gang).

Je kan het geleende materiaal ook langer bij je houden. De uitleentermijn wordt tijdelijk verlengd tot na de sluitingsperiode.

Vanaf woensdag 5 december 2018 is de bibliotheek weer open tijdens haar normale openingsuren.