Nocturne van de Brusselse bibliotheken

Net zoals vorig jaar slaan dit jaar de Nederlandstalige en Franstalige bibliotheken opnieuw de handen in elkaar om het Brusselse publiek te vertroetelen met een bibliotheeknocturne.

Raadpleeg het programma en praktische informatie in de Nocturne-programmagids.

De Nederlandstalige bibliotheek van Ganshoren is open van 15:00 tot 22:00 uur en bied je volgend programma aan:

• 18:30 uur: Samenlezen - kennismaking

We komen samen met een klein groepje en lezen een verhaal, een fragment uit een boek of een gedicht.
    Iemand leest voor, waarna we samen de tekst verkennen.
    Wat iemand anders over een tekst denkt is soms heel verrassend. Zo ontstaat er een gemoedelijk gesprek én veel lees- en luisterplezier.

Zin in meer?
    Kom dan naar de 2-wekelijkse bijeenkomsten van de samenleesgroep.
    Meer informatie vind je op de websites: ganshoren.bibliotheek.be en www.ldc-de-rotonde.be.

Een activiteit van de Gemeentelijke Nederlandstalige bibliotheek en het Dienstencentrum De Rotonde.
  • 20:00 uur: Lezing in het kader van de expo 'Boekenrups' van ILAH

De expo ‘Boekenrups’ omvat een mooie selectie tekeningen die een intieme kijk bieden op de relatie die haar alter ego Cordelia onderhoudt met het boek.
    Tijdens de nocturne krijg je de kans om de gevierde Ganshorense stripauteur ILAH te ontmoeten.
    Roel Daenen, striprecensent en eindredacteur van de Stripgids, neemt het interview voor zijn rekening.

De expo loopt verder in de bibliotheek tot en met zaterdag 18 januari 2020.

Een activiteit van de Gemeentelijke Dienst Nederlandse Cultuur en de Nederlandstalige bibliotheek.