Op de koffie met Zaki

Ondeugender ouder worden

ZAKI (Jackie Dewaele) begon midden jaren 60 te bouwen aan zijn dj-carrière. Al snel werd hij bekend in Vlaamse feestzalen en dancings. Zijn succes in de muzieksector bracht hem naar radio en televisie, waar hij tot een geliefde presentator uitgroeide. Naast plaatjes draaien en programma’s maken heeft ZAKI nog een andere passie: het neergeschreven woord. Hij realiseerde enkele boeken over wat had je gedacht?- muziek, maar ook rond het thema ouder worden’. Ondeugend ouder worden’ en Ondeugender ouder worden’ zijn twee boeken die de misverstanden en clichés over de bevolkingsgroep met de zilveren haren aanhalen en bevestigen of de wereld uit helpen.
ZAKI trekt regelmatig door het land om hier rond lezingen te geven. Deze zijn steeds doorspekt met humor en zijn ongezouten mening. Ook pikante vragen gaat hij niet uit de weg.

Op donderdag 21 februari strijkt hij neer in GC De Zeyp. Op de koffie met’ is er de vaste afspraak voor boekenliefhebbers want telkens wordt er een auteur uitgenodigd om te komen spreken over zijn of haar werk. In februari is het dus aan ZAKI.
Wie dit icoon in levende lijve wil ontmoeten en een amusante namiddag wil beleven is van harte welkom!