Blijf plakken in de bib

Blijf plakken in de bib nemen we dit jaar heel letterlijk met een unieke bibliotheek-affiche en sticker-actie.

Haal gratis je unieke bibliotheekaffiche met de kleurrijke illustratie van de Brusselse illustrator Adrien Herda bij je Brusselse bibliotheek vanaf 21 september. Je kunt de affiche vervolledigen met 20 stickers, voor elke Brusselse bibliotheek en gemeente één. De stickers ontvang je gratis in je Brusselse bibliotheek bij elke uitleenbeurt. Je kunt zo stickers sparen en ruilen. Voor jezelf, je kinderen of je kleinkinderen!
Zolang de voorraad strekt!

Blijf plakken in de bib!

Meisje zit op een boek

De Brusselse bibliotheken hebben een primeur voor je klaar vanaf 21 september! Een unieke, kleurrijke affiche van de Brusselse illustrator Adrien Herda die je kunt vervolledigen met 20 unieke stickers. Eén per gemeente en per bibliotheek.

De affiche en stickers zijn vanaf 21 september gratis verkrijgbaar in je Brusselse bibliotheek. Zolang de voorraad strekt.

Met deze kleurrijke affiche willen de Brusselse bibliotheken hun dienstverlening en Brussel in de kijker zetten. Want in je Brusselse bibliotheek vind je niet alleen boeken en films, maar ook fijne leesplekken, wifi, cursussen en behulpzame bibliotheekmedewerkers die je met veel plezier leestips en informatie bezorgen.

Blijf plakken in de bib