Op zoek naar een boek? Boekenzoeker helpt je kiezen!
Boekenzoeker geeft leestips aan jonge lezers tussen 0 en 18 jaar, op basis van persoonlijke voorkeuren over bijvoorbeeld het aantal pagina’s of thema. Honderden boeken wachten om door jou ontdekt te worden!

www.boekenzoeker.be

Boekenzoeker banner

In jouw bib?
Kreeg je een leuke boekentip, dan kan je meteen checken waar je het boek kan vinden in jouw bibliotheek. Je kan het boek opslaan op je leeslijst en dat lijstje doormailen naar jezelf of naar anderen. Of je drukt het af en neemt het mee naar de bib.

Lees en reageer!
Om een voorsmaakje te krijgen van een boek, krijg je een kort lees- of luisterfragment. Klaar met lezen? Laat dan gerust een reactie achter, geef een aantal sterren, deel de tip via sociale media of via mail naar een vriend(in), familielid of klasgenoot.

Laat je inspireren
De Boekenzoeker-redactie stelt regelmatig leuke lijstjes samen, bijvoorbeeld met boeken over denkbeeldige vriendenboeken voor seriekijkers of de coolste dagboeken.  Bekijk ook de top tien van best gesmaakte boeken voor de verschillende leeftijden.

boekenzoekenbingo
Boekenzoeker spelenderwijs ontdekken doe je met Boekenzoekerbingo. Download en print de Boekenzoekerbingo, vind een boek bij elke categorie en noteer de titels. En dan lezen maar!