Een warme oproep: Voorlezers gezocht!

Lees je graag voor en zou je het zien zitten voor een klein groepje kleuters van drie tot zes jaar voor te lezen?

Voorleesmomentje

In samenwerking me De Zeyp biedt de bibliotheek vanaf dit jaar iedere eerste woensdag van de maand een voorleesuurtje aan voor kleuters vanaf drie jaar en dit in het kader van de nieuwe Taalkriebels-activiteiten van het gemeenschapscentrum.

Momenteel lezen we nog zelf voor ook omdat we door corona met zo min mogelijk mensen in de bibliotheek willen zijn, maar doordat we maar een kleine ploeg zijn zouden we deze taak op termijn graag aan een vrijwilliger willen overlaten die er plezier aan heeft om voor maximaal drie kleuters in begeleiding van een volwassene voor te lezen.

Is dat iets voor jou? Neem dan zeker contact met ons op per mail of telefonisch (02 502 35 44).