Gezocht: boeken voor "Bij Theo & Jeanine"

De cultuurdiensten van de gemeente Ganshoren slaan die handen in elkaar om je komende zomer een cultuurprogramma aan te bieden een daarbij hoort ook een bibliotheekje

Bij Theo & Jeanine

Heb je al gehoord van “Bij/chez Theo & Jeanine”, een tijdelijke buvette met cultuurprogramma in de laatste hoeve van Ganshoren?

Op deze nieuwe locatie willen we ook graag een klein bibliotheekje inrichten. Hiervoor zijn we op zoek naar boeken over verschillende thema's: Ganshoren en Sint-Agatha-Berchem van toen, oude cafés en staminees, caféspelen, immaterieel erfgoed en volkscultuur, maar ook boerderijen, landbouwpraktijken van weleer, stadslandbouw, permacultuur, stadstuinen, enz.

Heb je thuis schatten liggen, die een tweede leven verdienen en die je met anderen wil delen? Dan kan je ze naar de bibliotheek brengen tijdens de normale openingsuren.

We kijken er naar uit om dit nieuwe project met jou op te starten!